previous arrow
next arrow
Slider

Arbeta med oss på Tofta Gård!

Dessert på Tofta Gård

Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba extra hos oss med servering och assistans i köket

Vi söker dig som vill arbeta med oss på Tofta Gård vid servering på bröllop, fester och större middagar. Det är en fördel om du har grundläggande serveringskunskaper. Kocken behöver också assistans med förberedelser i bland. Om du är nyfiken och vill lära mer inom de områden vi jobbar med så finns det stora förutsättningar till mera arbetstid. Vi söker dig som bor i närområdet.

Om oss

Under sommaren är vandrarhemmet fyllt med semesterfirande gäster. Under våren och hösten har vi många bröllopsarrangemang och andra stora fester & grupper. Vi arbetar för att vara en rökfri arbetsplats. Vi är anslutna till Svenska Turistföreningen genom ett franchise avtal och har kollektivavtal.

Det är ont om allmänna kommunikationer på västra Orust och därför behövs körkort och tillgång till bil för att det ska fungera att jobba här.

Vi ser fram emot att få din ansökan eller frågor via mail till info@toftagard.se så snart som möjligt! /Varma hälsningar Mia&Hans

Kontaktuppgifter

Tofta Gård Orust

Stockenvägen 25

474 92 Ellös

GPS-koordinater: N58.153854°, E11.430802°

Tel: +(46)304 – 503 80

Mail: info@toftagard.se

Vi finns 80 km från Göteborg och 45 km från Uddevalla

Hitta hit – med bil

Följ skyltar från E6 mot Orust/Tjörn och väg 160. Vid Varekils korsväg, sväng mot Ellös. Efter ca 15 km sväng vänster och följ skyltar mot Stocken. 1 km innan Stocken följ skylt Tofta Gård till höger och du är framme.

Här finns vi