previous arrow
next arrow
Slider

Grupp med självhushåll på Tofta Gård

För grupper med upp till 35 deltagare som vill ha möjlighet att laga mat och äta tillsammans på egen hand erbjuder vi ”Eget hus”. Ni får då tillgång till ett helt eget kök med matplats i lagom storlek.

Ni bor i två- eller flerbäddsrum, främst i det hus där ni har köket. Behövs flera platser så lägger vi till rum i ett eller flera andra  hus på gården.

Pris:
Vuxen 385 kr/person och natt. Tillägg för ev enkelrum 150 kr/person och natt

Barn 180 kr/person och natt (3 till 15 år). Barn under 3 år som behöver egen säng betalar samma pris

Under perioden 15 juni till sista helgen i augusti går det bra att boka frukost i vår restaurang. Det går också bra att boka gemensam lunch eller middag om ni är minst 12 personer.

Incheckning kan ske från kl 16 på ankomstdagen. Utcheckning kl 11 på avresedagen.

Städning av boenderummen, kök och matplats är inte inkluderat i priset för boendet. Lakan och handduk medtages eller hyrs från oss.

Om det finns plats kan grupp få tillgång till kök och matplats tidigare och/eller stanna längre mot en avgift på 80 kr/person och dag. Stäms av i förväg.

Priserna gäller inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företag. Minsta antal per grupp är 8 personer i två- eller flerbäddsrum.

Klicka för att se boknings- & avbokningsregler för privatpersoner och föreningar respektive företag.

Upplägget ”Eget hus” är inte tänkt för att arrangera fester. Vill ni ordna fest på egen hand så finns lokalen Svanvik på andra sidan vägen, den ägs och drivs av Föreningen Stocken, www.foreningenstocken.se. Vi levererar gärna mat som catering till den lokalen.

Kontaktuppgifter

Tofta Gård Orust

Stockenvägen 25

474 92 Ellös

GPS-koordinater: N58.153854°, E11.430802°

Tel: +(46)304 – 503 80

Mail: info@toftagard.se

Vi finns 80 km från Göteborg och 45 km från Uddevalla

Hitta hit – med bil

Följ skyltar från E6 mot Orust/Tjörn och väg 160. Vid Varekils korsväg, sväng mot Ellös. Efter ca 15 km sväng vänster och följ skyltar mot Stocken. 1 km innan Stocken följ skylt Tofta Gård till höger och du är framme.

Här finns vi