previous arrow
next arrow
Slider

Smakupplevelser på Tofta Gård

På Tofta Gård älskar vi mat och dryck! Här erbjuder vi en hemtrevlig känsla likväl i miljö och inredningen som hos vår personal. Våra kockar arbetar hårt för att ge dig som gäst det allra bästa. Eftersom vi är nära havet på västkusten serverar vi gärna fisk och skaldjur, men är inte sämre på kött eller vegetariskt. Det finns många lokala leverantörer av härliga råvaror i vår omgivning.

När ni bokar en middag i restaurangen på Tofta Gård går det bra att välja mellan en serverad måltid eller en buffé med tema. Vi har fullständiga rättigheter för servering av alkohol på anläggningen!

Till måltiden rekommenderar vår sommelier gärna drycker med eller utan alkohol. Vår förhoppning är att varje gäst, ny som gammal, skall bli positivt överraskad under besöket.

Restaurangen finns i bottenvåningen av huvudbyggnaden, som är från 1700-talet. De flesta platserna finns på glasverandan. Sommartid öppnas fönstren och dörrarna för att släppa in känslan av att vara nära naturen!

Det finns plats för 80 matgäster i restaurangen, alternativt 70 personer som har gott om plats för att gå runt och välja maträtter från en buffé. Grupper som behöver flera platser serverar vi gärna måltider på Logen eller i La’gårn.

Det går också bra att boka den goda maten från Tofta Gård som catering för att äta på en annan plats.

Under större delen av året öppnar vi gärna restaurangen om ni är minst 15 personer som bokar en måltid. Välkommen att smaka på Bohuslän!

Kontaktuppgifter

Tofta Gård Orust

Stockenvägen 25

474 92 Ellös

GPS-koordinater: N58.153854°, E11.430802°

Tel: +(46)304 – 503 80

Mail: info@toftagard.se

Vi finns 80 km från Göteborg och 45 km från Uddevalla

Hitta hit – med bil

Följ skyltar från E6 mot Orust/Tjörn och väg 160. Vid Varekils korsväg, sväng mot Ellös. Efter ca 15 km sväng vänster och följ skyltar mot Stocken. 1 km innan Stocken följ skylt Tofta Gård till höger och du är framme.

Här finns vi